Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 102.8 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Slnečník SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886:V prípade, že vás láka stráviť čas vonku bez toho, aby ste boli vystavení priamemu slnečnému svetlu, poobzerajte sa po slnečníku. SHUMEE. Jeho tvar tvorí osemuholníkový, ktorý zaisťuje spoľahlivé zakrytie a tiež býva atraktívnym dizajnovým prvkom na terasách aj záhradách. Na oporu slnečníka slúži jeden stĺp uprostred, ktorý zaisťuje stabilitu a pevnosť konštrukcie. Je navrhnutý tak, aby vytvoril dokonalý rovnomerný tieň. Zatiaľ čo jeho béžová farba ho ladí do vkusnej nadčasovosti, kvalitné materiály zase prinášajú dlhú životnosť. Na výrobu konštrukcie poslúžil kvalitný materiál, ako je oceľ, materiálom plachty je polyester. Záhradný dáždnik SHUMEE má rozmery 2,3 × 3 m (výška × priemer). Hlavné vlastnosti slnečníka SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 Slnečník SHUMEE poskytuje tieň a ochranu pred nadbytočným slnečným žiarením Jeho tvar tvorí osemuholníkový Slnečník je vybavený centrálnym stĺpom Zvoleným materiálom konštrukcie slnečníka je oceľ Na výrobu plachty slúži polyester S ohybným kĺbom Skladacia konštrukcia na jednoduchú montáž a demontáž Na jeho správnu prevádzku je najskôr nutné mať pevný a stabilný podklad K slnečníku je pripojený stabilný podstavec Farba: béžová Záhradný slnečník dosahuje rozmery 2,3 × 3 m (výška × priemer) Relaxujte v tieni Slnečník SHUMEE je skvelým trikom, ako si spríjemniť pobyt vonku aj pri extrémnych letných teplotách. Vybavenie slnečníka kĺbom prináša možnosť individuálneho nastavenia polohy a optimálneho tienenia. Ovládanie slnečníka je vďaka kľučke jednoduché a rýchle bez toho, aby ste potrebovali dodatočné nástroje. Ľahkým otočením v správnom smere môžete záhradný dáždnik okamžite otvoriť alebo zavrieť. Vďaka svojej skladacej konštrukcii sa dá slnečník vždy rýchlo a ľahko zložiť alebo rozložiť. Vďaka tomu je skladovanie slnečníka jednoduché a priestorovo úsporné. Na správne fungovanie a bezpečnosť je nevyhnutné zaistiť stabilný a pevný podklad. Je navrhnutý tak, aby bol ukotvený do zeme, betónovej plochy či iného stabilného povrchu. Slnečník SHUMEE urobí radosť svojou výbavou Je dodávaný s vlastným podstavcom, ktorý poskytuje pevnú oporu.

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 za výhodnú cenu 102.8 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️102,80€
Dostupnosť ➡️ skladom
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 102,80€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Matúš

Za cenu 102.8 € som si nemohla vybrať lepšie

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Angela, Angelika

Obchod Alza.sk ma príjemne prekvapil – splnil všetky moje očakávania.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Radomír

SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 som si starostlivo vybrala na základe recenzií na internete. A urobila som veľmi dobre. Obchod Alza.sk môžem tak isto odporučiť – nenašla som žiadne negatíva.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Lucia

S nákupom v obchode Alza.sk som bola naozaj mimoriadne spokojná. Informovali ma o celom procese vybavovania mojej objednávky a tovar som mala doma do 2 dní. Odporúčam nakupovať práve tu.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Jarolím

Ja som s mojim nákupom spokojná -- produkt SHUMEE Slnečník záhradný, pieskový 300 cm 44886 som je naozaj kvalitne vyhotovený!

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Nikola

Moje hodnotenie je 100%.

Hodnotenie 5*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená

Pláštenka DOPPLER detská pláštenka s kapucňou, veľkosť 164, červená:Ak sa s deťmi chystáte na...

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá

Pláštenka DOPPLER pláštenka pre dospelých, veľkosť XL, žltá:Ak ste priaznivcom pobytu v prírode,...

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci

Detský dáždnik Djeco Krásny dizajnový dáždnik – Kvetiny a vtáci: Kvalitný dáždnik francúzskej...

GOLD BABY detský dáždnik Birds

GOLD BABY detský dáždnik Birds

Detský dáždnik GOLD BABY detský dáždnik Birds: Dáždnik s veselým motívom Gold Baby Birds vykúzli...

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

DOPPLER Mini Fiber Scribble Black

Dáždnik DOPPLER Mini Fiber Scribble Black: Dámský skládací deštník s větruodolnou konstrukcí....

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue

Dáždnik DOPPLER Zero 99 Minimally Deep blue:Zero 99 Minimally je ľahučký a napriek tomu odolný...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 19.09.2024