Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 23.9 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom.

Dózy na potraviny STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710: Kopia sa vám v chladničke zvyšky jedál v škatuľkách, ktoré nestíhate spotrebovávať? S vákuovacou súpravou Status 5-dielna súprava vaku boxov BABY predĺžite životnosť vašim obľúbeným jedlám. Nepotrebujete pritom žiadne ďalšie špeciálne ani rozmerné vybavenie. Súčasťou súpravy sú 4 univerzálne nádoby a ručná vákuovacia pumpa, s ktorou rýchlo a bez ťažkostí vytvoríte v boxoch vákuum. Sada Status Baby je ideálna pre rodičov malých detí, ktorým pomáha uchovávať malé porcie jedla pre ich ratolesť. Kľúčové vlastnosti vákuovačky Status 5-dielna sada vaku boxov BABYVákuovacia súprava s obdĺžnikovými plastovými nádobami s viečkamiPredĺžite životnosť obľúbeným jedlám, zelenine aj domácej tatárskej omáčkeSúprava obsahuje špeciálne upravenú vákuovaciu pumpu a 4 škatuľky s objemom 0,15 l s vekamiJednoduchá a ľahká obsluha  Boxy sú vyrobené z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý sa používa aj na výrobu okien v lietadláchNádoby sú navzájom stohovateľnéPlastové boxy Status sú vhodné na použitie v mrazničke, chladničke a možno ich umývať v umývačke riadu Vákuovacia sada Status Baby predĺži životnosť potravínVákuovacia sada Status je veľmi jednoduchá na použitie. Vákuovanie predstavuje šetrný a prirodzený spôsob uchovania potravín bez použitia škodlivých chemických látok. Vďaka vákuu je proces oxidácie v potravinách spomalený, predĺžite tak ich trvanlivosť a zachováte prirodzenú arómu. Vákuovanie je tak optimálne na uchovávanie príkrmov a malých porcií pre najmenšie deti. Vákuovacie nádoby s objemom 0,15 l sú vyrobené z odolného vysoko kvalitného polykarbonátu. Sú navzájom stohovateľné, preto zaberajú minimum miesta. 

 

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710 za výhodnú cenu 23.9 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️23,90€
Dostupnosť ➡️ skladom
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 23,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Alexej

plusy: kvalita, dizajn, cena. mínusy: tovar nebol skladom, musela som naň čakať

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Valentína

Za takto dobrú cenu - 23.9 € lepší produkt nenájdete

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Ľubica

Táto značka je rokmi overená, netreba hľadať nič iné

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Irma

STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710 som si kúpila za super cenu 23.9 €, ušetrila som 10% oproti konkurenčnej ponuke.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Ida

Pri nakupovaní v elektronických obchodoch si dávam vždy pozor a nakupujem len v overených obchodoch. Eshop Alza.sk funguje už roky a preto mu dôverujem. Dá sa v ňom nakúpiť za super ceny a už čoskoro sa tešiť z objednaného tovaru.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Františka

Produkt STATUS Baby 5-dielna súprava vákuových dóz, 158710 má veľmi skvelé hodnotenia. V kategórii Príslušenstvo aktuálne patrí k najšpičkovejším produktom. Pomer cena a kvalita je naozaj skvelý!

Hodnotenie 5*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

Lock & Lock Dóza na potraviny 1900 ml

Lock & Lock Dóza na potraviny 1900 ml

Dóza Lock & Lock Dóza na potraviny 1900 ml:Hlavné prednosti dózy Lock & Lock Dóza na...

STATUS 5-dielna súprava vákuových dóz, 157530, biela

STATUS 5-dielna súprava vákuových dóz, 157530, biela

Dózy na potraviny STATUS 5-dielna súprava vákuových dóz, 157530, biela:Zásadné vlastnosti sady...

CATLER GC3 Vacuum containers

CATLER GC3 Vacuum containers

Dózy na potraviny CATLER GC3 Vacuum containers:Hlavné prednosti sady dóz CATLER GC3 Vacuum...

Tightpac Vákuová dóza Coffevac 250 g čierna

Tightpac Vákuová dóza Coffevac 250 g čierna

Dóza Tightpac Vákuová dóza Coffevac 250 g čierna:Zásadné vlastnosti dózy Tightpac Vákuová dóza...

Status 4-dielna sada vaku boxov, SKLO, BIELA

Status 4-dielna sada vaku boxov, SKLO, BIELA

Dózy na potraviny Status 4-dielna sada vaku boxov, SKLO, BIELA:Vákuovacia sklenená súprava...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 16.09.2024